Normann Copenhagen predstavlja tri nove, edinstvene barve v seriji Porta

17. oktober 2024
Normann Copenhagen predstavlja tri nove, edinstvene barve v seriji Porta
Normann Copenhagen nadaljuje z inovacijami na področju sodobne razsvetljave in zdaj razširja priljubljeno serijo Porta s tremi novimi barvami, vključno z rdečo, rjavo in zeleno. Te elegantne barve vnašajo svež veter v že tako elegantno in funkcionalno kolekcijo prenosnih svetilk, ki so oblikovane tako, da se prilegajo vsakemu domu.

Svetilka Porta podjetja Normann Copenhagen je znana po svoji preprosti, a prefinjeni konstrukciji. Sestavljena je iz senčila, ki počiva na robustnem valjastem podstavku iz plastike ABS, in belega akrilnega difuzorja, ki zagotavlja prijetno in enakomerno osvetlitev. Zasnovan je s silikonskim ovratnikom, ki zagotavlja stabilnost svetilke na kateri koli površini, zaradi česar je še posebej prilagodljiv in vsestranski.

S tremi novimi barvami vam Normann Copenhagen ponuja priložnost, da svoji notranji opremi dodate osebno noto. Novo rdeče senčilo lahko deluje kot barvni poudarek v minimalističnem prostoru ter daje občutek topline in energije. Rjava barva se lahko odlično vključi v bolj naravno in zemeljsko okolje ter mu doda globino in mir. Zelena različica je dih svežega zraka, ki se čudovito prilega tako sodobnim kot klasičnim notranjim prostorom in ustvarja pomirjujoče vzdušje, kjer koli se odločite, da ga postavite.

Svetilka Porta ni le čudovit oblikovalski detajl; njena prenosna funkcionalnost pomeni, da jo lahko po potrebi preprosto premikate in uporabljate v različnih prostorih. Uporabite jo lahko na primer kot nočno svetilko, jo ob poletnih večerih odnesete na vrt ali jo postavite na polico v dnevni sobi, da ustvarite prijetno vzdušje. Zaradi brezžične zasnove jo lahko enostavno premikate iz sobe v sobo, z do 20 urami delovanja baterije pa ste lahko prepričani, da bo svetila več ur, ne glede na to, kje jo uporabljate.

Z Normannovo novo barvno paleto lahko zdaj svetilko Porta prilagodite tako, da bo popolnoma ustrezala vašemu slogu in domu. Ne glede na to, ali so vam všeč topli odtenki rdeče in rjave ali pa imate raje hladnejšo, osvežujočo zeleno barvo, bo svetilka Porta iz Normanna Copenhagena vaši notranjosti dodala funkcionalnost in estetiko.

Nove in obstoječe prenosne namizne svetilke Porta podjetja Normann Copenhagen si lahko ogledate tukaj