FLOS STORIES: Philippe Starck predstavlja La Plus Belle - popolno ogledalo za sodobno razsvetljavo

21. oktober 2024
FLOS STORIES: Philippe Starck predstavlja La Plus Belle - popolno ogledalo za sodobno razsvetljavo
Ikonični oblikovalec Philippe Starck je s svojo najnovejšo kreacijo La Plus Belle ponovno uvedel inovacije na področju oblikovanja ogledal. To inovativno ogledalo, zasnovano za optimalno osvetlitev, je razvito z napredno tehnologijo in estetsko dovršenostjo. Ogledalo je bilo predstavljeno kot del ponovno odprte vodilne trgovine, ki jo je zasnoval Calvi Brambilla, kjer je bila postavitev obeležila uvedbo Starckove nove serije ogledal z osvetlitvijo.

La Plus Belle je zasnovano tako, da zagotavlja najboljšo možno svetlobo. Posebne diode LED, skrite pod optičnim silikonskim difuzorjem, so skrbno nameščene tako, da zagotavljajo enakomerno in enakomerno porazdelitev svetlobe. Z izjemnim indeksom barvne reprodukcije (CRI) 95 in stabilnim indikatorjem rdeče barve (R9>90) ogledalo ponuja svetlobno izkušnjo najvišje kakovosti. Svetloba ni le svetla, temveč tudi mehka in prijetna (2700 K), ki jo je mogoče nastaviti z zatemnilnikom, vgrajenim v ogledalo.

Okvir ogledala je izdelan iz posebej razvite aluminijeve zlitine, ki zagotavlja visoko kakovost v anodiziranih barvah. La Plus Belle je na voljo v več elegantnih obdelavah, vključno s krtačeno zlato in bakrom ter poliranim bronom in naravnim aluminijem. Te prefinjene obdelave dajejo ogledalu razkošen videz, ki se bo podal v vsako sodobno notranjost.

Zrcalo La Plus Belle ni le estetsko, temveč tudi praktično. Ogledalo lahko preprosto obesite kot sliko tudi zaradi inovativne rešitve za namestitev na steno, kjer magnetni nastavek na dnu zagotavlja, da ogledalo ostane stabilno in varno na steni.

Z odlično kombinacijo tehnologije in oblikovanja je La Plus Belle več kot ogledalo - je svetlobno doživetje, ki izpopolni vsak prostor.

Zrcalo La Plus Belle kupite pri Flosu tukaj

Original text by FLOS in FLOS STORIES