TALA IZDA NOVO VISEČO SVETILKO BOWER V TREH BARVAH

14. oktober 2024
TALA IZDA NOVO VISEČO SVETILKO BOWER V TREH BARVAH
Londonska blagovna znamka Tala je pravkar predstavila svojo novo serijo obeskov Bower, ki je na voljo v treh različnih velikostih in barvah. Ta prvenec združuje ročno predena jeklena senčila iz Yorkshira v Združenem kraljestvu z obeski iz eloksiranega aluminija, kar ustvarja modularni sistem z neštetimi možnostmi razstavljanja.

Serijo Bower sestavljajo trije edinstveni zasloni, vsak s svojo značilno zasnovo in porazdelitvijo svetlobe. Zaslon Bower C220 je kompaktne stožčaste oblike, znan po svojem tankem profilu in visokem naklonu, ki zagotavlja bolj neposreden svetlobni snop. Ta svetilka je opremljena z žarnico Sphere III, ki zagotavlja optimalno osvetlitev.

Monitor Bower C360 ima klasično obliko coolie, ki ustvarja drzen in privlačen videz ter zagotavlja enakomerno porazdelitev svetlobe. Svetilka je opremljena z žarnico Sphere IV, ki prispeva k enakomerni osvetlitvi.

Razpršilec Bower C600 je značilna svetilka z izrazito nizkim naklonom in širokim premerom, ki omogoča široko porazdelitev svetlobe pod njo. Ta svetilka je opremljena z žarnico Oval II, ki zagotavlja široko in udobno osvetlitev.

S serijo Bower je podjetju Tala uspelo ustvariti vsestransko in elegantno svetlobno rešitev, ki se prilega vsaki notranjosti. Ne glede na to, ali želite kompaktno in neposredno osvetlitev, enakomerno in krepko porazdelitev svetlobe ali široko in presenetljivo svetlobo, vam serija Bower ponuja nekaj zase.

Ne zamudite priložnosti, da izkusite to neverjetno zbirko obeskov iz podjetja Tala. Sledite spodnji povezavi, da si ogledate več izdelkov te blagovne znamke in najdete popoln obesek Bower za svoj dom.

Najljubši obesek Bower poiščite tukaj!