Solarna namizna svetilka Else iz Paulmanna - popolna kombinacija funkcionalnosti in oblikovanja

6. julij 2024
Solarna namizna svetilka Else iz Paulmanna - popolna kombinacija funkcionalnosti in oblikovanja
Ponosni smo, da vam lahko predstavimo enega od najnovejših in najpametnejših modelov v trgovini; namizno svetilko Else Solar! Ta edinstvena namizna svetilka je elegantna in prilagodljiva rešitev za notranjo in zunanjo osvetlitev. Namizna svetilka Else, ki združuje sodobno tehnologijo in elegantno obliko, vam ponuja vrsto prednosti in funkcij, zaradi katerih je nepogrešljiva v vsakem domu.

Solarna namizna svetilka Else, izdelana iz belega aluminija, je lahka in robustna, s skromno težo in višino pa se odlično prilega vsaki površini, ne glede na to, ali je v dnevni sobi, spalnici ali na terasi.

Ena največjih prednosti svetilke Else je njena prilagodljivost. Svetilka se napaja iz baterije in jo je mogoče polniti tako prek sončnih celic kot s kablom USB-C, kar pomeni, da ni odvisna od žic ali vtičnic. To vam daje edinstveno priložnost, da jo postavite točno tja, kjer potrebujete svetlobo - od udobnega kotička v dnevni sobi do večerje na terasi v toplem poletnem večeru.

Svetilka ima stopnjo zaščite IP44, zaradi česar je primerna za vlažne prostore in zagotavlja, da je odporna na brizganje vode iz vseh smeri. Zaradi tega je svetilka Else idealna svetlobna rešitev tako v zaprtih prostorih kot na prostem, kjer lahko s svojimi 2700 kelvini in 250 lumni ustvari toplo in vabljivo vzdušje.

Z vgrajenim svetlobnim virom LED, ki ima življenjsko dobo 30 000 ur, dobite dolgotrajno in energetsko učinkovito osvetlitev. Else je opremljen tudi s funkcijo zatemnitve, zato lahko po potrebi preprosto prilagodite svetlost in ustvarite pravo vzdušje. Svetilka je na voljo tudi v moderni črni in elegantni beli barvi, zato lahko izberete model, ki se najbolje ujema z vašim dekorjem!

Paulmann vam zagotavlja tudi mirno vest s 5-letno garancijo, s čimer poudarja svoje zaupanje v kakovost in vzdržljivost izdelka.

Ne glede na to, ali želite osvetliti svoj dom ali uživati v vzdušnem večeru zunaj, je namizna svetilka Else Solar iz Paulmanna popolna izbira. Zaradi kombinacije funkcionalnosti, prilagodljivosti in sloga je to naložba, ki bo vaš dom krasila dolga leta.

Obe čudoviti namizni solarni svetilki Else si oglejte tukaj