S stensko svetilko Metropole Deluxe podjetja Halo Design vnesite vsestransko osvetlitev in eleganten dizajn v vsak prostor.

18. julij 2024
S stensko svetilko Metropole Deluxe podjetja Halo Design vnesite vsestransko osvetlitev in eleganten dizajn v vsak prostor.
Za nadarjenega oblikovalca je značilno, da zna z maloštevilnimi, skrbno izbranimi podrobnostmi ustvariti izrazito obliko svetilke. Oblikovanje, ki z elegantno preprostostjo in minimalistično natančnostjo v notranjost vnese osebnost in značaj. Oblikovanje, ki se zdi preprosto, a vseeno pritegne pozornost in pusti trajen vtis. To so lastnosti, značilne za sodobno serijo svetil Metropole, ki jo je oblikoval danski oblikovalec samouk Michael Waltersdorff, ki je leta 1994 pri komaj 18 letih ustanovil podjetje za svetila Halo Design. Od ustanovitve podjetja Halo Design Waltersdorff neutrudno ustvarja čudovite modele svetil s sodobnim izrazom in skandinavskim minimalizmom kot svojim vzornikom. Če vas zanimajo druge Waltersdorffove stvaritve, jih lahko najdete tu.

Skandinavski minimalizem je značilen za serijo Metropole, ki je, kot pove že ime, oblikovana zelo sodobno in urbano. Za svetilke sta značilna nevtralna barvna shema in asimetrično senčilo, ki se na strani, obrnjeni v prostor, rahlo razširi za optimalno porazdelitev svetlobe. Če si želite ogledati vsa svetila iz serije, jih lahko najdete tu.

Stenske svetilke iz serije Metropole odlikujejo zviti okvirji, ki ikoničnemu dizajnu dodajo čudovit preobrat. Tako okvir kot senčilo je mogoče nagniti in tako zelo natančno prilagoditi smer svetlobe, zato je stenska svetilka Metropole Deluxe popolna svetilka za branje. Senčilo lahko tudi usmerite proti steni za harmonično, posredno osvetlitev poudarka. Stenska svetilka je na voljo v treh različnih velikostih, tako da je primerna za vsak prostor, vsa pa je v sodobni črni barvi, ki omogoča enostavno vključitev v notranjo opremo prostora.

Zidno svetilko Metropole Deluxe v vseh različicah si oglejte tukaj.