Oblikovno usmerjena svetilka za klobuk OYOY je zdaj na voljo kot prenosna

15. julij 2024
Oblikovno usmerjena svetilka za klobuk OYOY je zdaj na voljo kot prenosna
Kolekcija svetil Hatto navdušuje vse ljubitelje oblikovanja, saj s svojim elegantnim dizajnom izkazuje elegantno in lepo estetiko, hkrati pa prostor obogati s prijetno osvetlitvijo. Serija vključuje tako viseče kot namizne svetilke, še posebej pa jo odlikuje široko senčilo, ki seriji daje tudi ime, saj posnema značilno obliko japonskih slamnatih klobukov.

Namizne svetilke imajo kompaktno valjasto podnožje, ki jim daje gobast in organski videz, vse pa so desaturirane barve z mat sijajem, ki predstavlja elegantno protiutež sodobnim in minimalističnim stilom notranjosti. Senčilo pošilja svetlobo navzdol v obliki neposrednega svetlobnega toka, ki oddaja čudovit obroč okoli svetilke in še bolj poudari čudovit dizajn. Ta vrsta naglasne svetilke je odlična za dopolnitev splošne osvetlitve v prostoru, bodisi v dnevni sobi bodisi v spalnici. Kot češnja na torti je svetilka opremljena z drobnimi medeninastimi detajli, ki izpopolnjujejo estetsko vrednost svetilke in ji dajejo brezčasen pridih, ki čudovito dopolnjuje sodoben in z detajli zmanjšan oblikovalski jezik.

Zdaj pa je čudovita svetilka na voljo tudi v brezžični različici z vgrajenim svetlobnim virom LED in baterijo, tako da lahko v svetlobi svetilke uživate v katerem koli prostoru v vašem domu. Vgrajena funkcija zatemnjevanja vam omogoča nastavitev intenzivnosti svetlobe v treh stopnjah, tako da imate vedno na voljo pravo svetlobo za vsak prostor, vsak čas in vsako priložnost.

Prenosne namizne svetilke so na voljo v štirih čudovitih barvnih različicah, ki jih boste našli pri vseh drugih odličnih modelih iz serije Hatto podjetja OYOY tukaj.