S pisanimi fluorescenčnimi lučmi Neon Tube vnesite v svojo notranjost svojo osebnost in slog.

11. julij 2024
S pisanimi fluorescenčnimi lučmi Neon Tube vnesite v svojo notranjost svojo osebnost in slog.
Pisane svetilke iz serije Neon Tube danske oblikovalske blagovne znamke HAY z barvitim in prazničnim dizajnom, ki zagotavlja prilagodljivo osvetlitev poudarka in visoko raven ambienta, dodatno popestrijo vašo notranjost. Svetilke temeljijo na znani fluorescenčni cevi in imajo preprost in dosleden oblikovalski koncept, od preprostega cevastega telesa svetilke do svetlečih neonskih barv, ki posnemajo fluorescenčno svetlobo fluorescenčne cevi. Vir svetlobe pa je sestavljen iz vgrajenega modula LED, ki oddaja svetlobni trak vzdolž celotnega ohišja svetilke in tako poudari vitko obliko, ko je svetilka vklopljena. To se izvede s stikalom, ki je pritrjeno neposredno na kabel. Svetilka je obarvana z barvno površino in sveti v bleščeči barvi, ki takoj pritegne pogled.

Možnosti za postavitev svetilke so neskončne. S pomočjo kabla na enem koncu lahko svetilko obesite na steno ali s stropa. Lahko jo pustite tudi pokonci na tleh ali jo postavite pod posteljo ali kavč, da dobite sodobno svetlobo, ki se širi po tleh. V vsakem primeru dobite privlačno naglasno svetilko z modernističnim pridihom, ki jo lahko vključite tako v barvite interierje kot v nevtralne sloge, kjer ustvarja kontrast in je privlačen izrazni element.

Ker je neonska cev na voljo v številnih čudovitih, presenetljivih barvah, jih lahko tudi kombinirate in s čudovitimi, tankimi neonskimi lučmi ustvarite individualne svetlobne scenarije, vzorce ali celo slike. Vsaka od čudovitih barvnih različic je na voljo v dveh različnih velikostih.

Vse si jih oglejte tukaj