Zdaj so umetniške svetilke Toma Dixona na voljo v novih brezžičnih različicah - prenosne namizne svetilke Bell, Melt in Stone!

8. julij 2024
Zdaj so umetniške svetilke Toma Dixona na voljo v novih brezžičnih različicah - prenosne namizne svetilke Bell, Melt in Stone!
Tom Dixon je svetovno znani oblikovalec notranjih prostorov, znan po svojih ekskluzivnih svetilkah edinstvenega izraza s posebnim umetniškim pridihom. Zato smo zelo veseli, da lahko Dixonova čudovita umetniška dela predstavimo v novih prenosnih različicah, ki prispevajo k praktični in prilagodljivi svetlobni rešitvi za vsakdanje življenje, hkrati pa izražajo enako ustvarjalno dinamiko, kot jo vidimo pri vseh svetilkah v posameznih serijah. Z Bell, Melt in Stone kot prenosnimi namiznimi svetilkami dobite praktično dekorativno umetnino, v kateri lahko uživate tako v zaprtih prostorih kot na prostem.

Vse tri namizne svetilke so brezžično oblikovane s priloženim polnilnikom, ki lahko po polnem polnjenju ponovno napolni vgrajeni vir svetlobe LED, da sveti 9-10 ur. Svetlobni vir je zaščiten, da zagotavlja mehko in nebleščečo svetlobo, ki se čudovito izžareva iz treh čudovitih modelov, ki tvorijo umetniško delo tako v prižganem kot v ugasnjenem stanju.

Namizne svetilke so del serij Melt, Bell in Stone, ki vključujejo različne vrste svetilk z enako čudovitim dizajnom. Svetila znotraj posamezne serije je zato enostavno kombinirati in tako ustvariti skladen in ekskluziven koncept razsvetljave.

Poglejte si čudovite prenosne svetilke tukaj