Špansko oblikovanje svetovnega razreda: pozdravljamo številne čudovite stvaritve podjetja Aromas del Campo!

27. junij 2024
Špansko oblikovanje svetovnega razreda: pozdravljamo številne čudovite stvaritve podjetja Aromas del Campo!
V trgovino je prišla nova sveža blagovna znamka z ustvarjalnim pristopom k oblikovanju: V trgovini se je pojavila nova znamka: španski Aromas del Campo iz Valencije. Zgodovina podjetja sega v leto 1986, ko so se ustanovitelji specializirali za potpuri in druge aromatične izdelke, ki so podjetju dali ime, ki ga nosi še danes. Po nekaj letih je podjetje začelo izdelovati steklene namizne svetilke s suhim cvetjem, ki so postale odskočna deska za pravo pustolovščino v očarljivem svetu oblikovalskih svetilk. Podjetje Aromas del Campo se osredotoča na funkcionalne in tehnološko učinkovite modele po dostopni ceni, pogosto pa je v funkcionalnost svetilk vključeno tudi zatemnjevanje. Glavna materiala, ki se uporabljata pri oblikovanju te blagovne znamke, sta steklo in kovina v čudoviti povezavi, ki daje elegantne in brezčasne modele. Vendar pa se v nekaterih izdelkih te znamke pojavljajo tudi les, kamnita posoda in marmor.

Svetila znamke Aromas del Campo odlikuje posebna gracioznost, ki je deloma posledica klasičnih oblikovnih elementov, kot so tekstilna ali opalna steklena senčila, preprosta geometrija, okrogle oblike in čudovite ponovitve istega oblikovnega elementa v istem svetilu, kar pripomore k skladnemu izrazu vsakega svetila. Nekatere svetilke so del večjih zbirk, kot sta seriji Abbacus in Elma, zato so na voljo v več različicah, barvnih variantah in tipih svetilk. Stil je pogosto preprost v obliki, barvi in sestavi materialov ter se nagiba k brezčasnemu izrazu z rahlo minimalistično noto. Eno glavnih imen znamke je oblikovalec svetil Pepe Fornas, ki stoji za številnimi stvaritvami Aromas del Campo. Vsa čudovita Fornasova svetila si lahko ogledate na tej povezavi.

Podjetje Aromas del Campo ponuja čudovit šopek elegantnih modelov z ekskluzivnim videzom po ceni, ki si jo lahko privošči vsak. Polno ponudbo svetilk Aromas del Campo najdete tukaj.