Stilska osvetlitev v vsakem kotičku z lestencem Atom podjetja Halo Design

20. junij 2024
Stilska osvetlitev v vsakem kotičku z lestencem Atom podjetja Halo Design
Če iščete učinkovit model razsvetljave, ki bo pregnal sence iz kotov, po možnosti v sodobnem, elegantnem in praktičnem dizajnu, ki je prilagodljiv in funkcionalen, ste na pravem mestu: Prelepa serija Atom danske oblikovalske znamke Halo Design ponuja neobičajno svetlobno izkušnjo. Serijo sestavljajo lestenci v nekonvencionalni zasnovi, ki v notranjost vdihnejo svež zrak. Navdih za ime serije svetil se hitro razkrije z domiselno kompozicijo sferičnih steklenih senčil na tankem kovinskem ogrodju, zaradi česar celotna konstrukcija spominja na molekulo. Več svetlobnih virov zagotavlja daljnosežno svetlobo na veliki površini, intrigantna struktura pa vas spodbuja, da svetilko postavite v središče prostora in tako omogočite, da čudovit svetlobni učinek in dizajn prideta do izraza.

Lestenec Atom je na voljo v več različnih oblikah, velikostih in barvnih različicah s 6-8 svetlobnimi viri. Izbirate lahko med različnimi okvirji v matirani črni ali svetleči medeninasto zlati barvi in senčili z jantarno zlatim odtenkom za topel sij osvetlitve, dimno sivimi senčili za bolj razpršeno svetlobo in opalno belimi senčili za mehko, enakomerno osvetlitev brez bleščanja.

Vse lestence Atom si oglejte tukaj

Serije Atom ne sestavljajo le lestenci, temveč je del večje serije svetil, ki vključuje tudi talne, stenske, namizne in stropne luči z enakim dizajnom in ujemajočo se barvno shemo, zaradi česar je luči enostavno kombinirati na različne načine. Celotno serijo Atom lahko najdeš tukaj