Nagrajena prenosna svetilka Frandsen - Grasp združuje dansko oblikovanje in sodobno funkcionalnost

15. junij 2024
Nagrajena prenosna svetilka Frandsen - Grasp združuje dansko oblikovanje in sodobno funkcionalnost
Doživite popolno kombinacijo danskega oblikovanja in sodobne funkcionalnosti s prenosno namizno in talno svetilko Grasp, ki jo je za podjetje Frandsen oblikoval Thomas Albertsen. Grasp je vsestranska svetilka, ki navdušuje tako z elegantnim videzom kot s svojo praktičnostjo. S svojo ergonomsko zasnovo jo je enostavno prijeti in premikati po potrebi, kar ustreza imenu "Grasp".

Svetila Grasp so zasnovana tako, da so idealna rešitev za osvetlitev kjer koli v vašem domu in okoli njega. Ni le odlična namizna svetilka, temveč je videti odlično tudi na okenski polici ali kot nočna svetilka. Zaradi svoje vsestranskosti jo lahko uporabljate kjer koli v domu in zunaj njega, zaradi svoje sposobnosti prilagajanja različnim okoljem in potrebam pa je nepogrešljiv element sodobnega notranjega oblikovanja.

Ena od najznačilnejših lastnosti svetilke Grasp je zamenljiv svetlobni vir LED Frandsen ONE, ki je prvi te vrste. Ta inovativna tehnologija zagotavlja, da svetilka vedno zagotavlja optimalno osvetlitev, hkrati pa je energetsko učinkovita, okolju prijazna in enostavna za uporabo. Zasnova Grasp je na voljo tudi v več elegantnih barvnih različicah, vključno z mat belo, mat črno, mat rdečo peso, mat petrolejko in masivno medenino, kar vam omogoča, da izberete različico, ki popolnoma ustreza vašemu osebnemu slogu in potrebam notranjega oblikovanja.

Svetilka Grasp je na voljo tudi v dveh višinah, 47 cm in 72 cm, kar še dodatno poudarja njeno vsestranskost in funkcionalnost. Zaradi robustne konstrukcije in vremensko odporne zasnove je svetilka Grasp idealna rešitev za notranjo in zunanjo uporabo, zato lahko v njeni elegantni osvetlitvi uživate kjer koli. S svetilko Grasp ne dobite le svetilke, temveč delček zgodovine danskega oblikovanja, ki združuje lepoto, inovativnost in praktičnost. Ne glede na to, kam jo boste postavili, bo svetilka Grasp vašemu prostoru dodala pridih elegance in prefinjenosti.

Zato ne preseneča, da je ta inovativna zasnova prejela nagrado BO BEDRE's Design Favorites 2024 za najboljšo prenosno svetilko. Ta prestižna nagrada je priznanje za izjemno obliko in funkcionalnost svetilke Grasp, zato je odlična izbira za vse, ki pri svojih svetlobnih rešitvah cenijo kakovost in estetiko.

Vse prenosne svetilke Grasp podjetja Frandsen si oglejte tukaj