Z novimi barvitimi steklenimi svetilkami Cozy Living vnesite življenje in veselje v sodobno notranjost.

13. maj 2024
Z novimi barvitimi steklenimi svetilkami Cozy Living vnesite življenje in veselje v sodobno notranjost.
Za številne sodobne modele svetil so značilni minimalistična strogost pri oblikovanju in enobarvne barvne sheme v nevtralnih odtenkih. To prispeva k čistemu in jasnemu videzu notranjosti, vendar lahko hitro povzroči občutek hladnosti in brezosebnosti. Mojstri razsvetljave pri podjetju Cozy Living želijo to spremeniti in so ustvarili serijo čudovitih visečih luči in namiznih svetilk sodobnega videza, vendar s čudovitim veseljem do barv in igrivim vzorcem, ki v notranjost vnaša življenje in osebnost.

Svetilke so plod zamisli danskega oblikovalskega podjetja Bahne za podjetje Cozy Living, ki je znano po svojih čudovitih namiznih svetilkah in ima posebno ljubezen do stekla kot materiala za svoje oblikovanje. Ker so svetilke narejene iz pihanega stekla, si dve svetilki nista enaki. Vsaka svetilka ima svoj izraz, edinstvena pa je tudi barva stekla, saj je steklo obarvano, preden je vpihano v kalup. Zato se steklo lahko razlikuje tudi po debelini. Stekleni material učinkovito izravnava svetlobo, tako da ta sveti brez bleščanja in enakomerno na vse strani. Ko je svetloba prižgana, barva in vzorec črt še bolj izstopata, kar lepo poudari dizajn in ga naredi za sestavni del notranje opreme.

Ker se enake barvne mešanice ponavljajo, lahko obeske in namizne svetilke preprosto kombinirate in tako vnesete slog in skladnost v svoj koncept osvetlitve.

Vse črtaste steklene obeske in namizne svetilke Cozy Living si oglejte tukaj