Stil in funkcionalnost za vsak prostor - Odkrijte stensko svetilko Poudrier podjetja DCW!

18. maj 2024
Stil in funkcionalnost za vsak prostor - Odkrijte stensko svetilko Poudrier podjetja DCW!
Nova stenska svetilka Poudrier je z elegantno kombinacijo funkcionalnosti in estetike postala nepogrešljiv dekorativni element v vsakem domu. Francoski oblikovalec Philippe Nigro je po navdihu klasične škatle za puder ustvaril svetilko, ki izžareva dobro počutje in slog ter bo vaš interier nedvomno dvignila na povsem novo raven.

Svetilka Poudrier je več kot le vir svetlobe; zaradi skoraj očarljivega mehanizma odpiranja in zapiranja, zaradi katerega je svetilka izjemno fascinanten predmet, je sama po sebi edinstveno doživetje. Poleg tega vgrajena tehnologija LED zagotavlja prijetno in mehko svetlobo, ki je kot nalašč za ustvarjanje sproščujočega vzdušja v vsakem prostoru. Pri tem debela steklena plošča enakomerno porazdeli svetlobo po prostoru, medtem ko pokrov iz polirane medenine deluje kot nastavljiva zrcalna površina. Poleg estetskega videza ta edinstveni mehanizem zapiranja uporabniku omogoča tudi uravnavanje intenzivnosti svetlobe z ročnim odpiranjem ali zapiranjem pokrova.

Poudrier je z zaščito IP44 primeren za kopalnico ali druge vlažne prostore, zaradi svoje vsestranske zasnove pa je idealen tudi za dnevne sobe, spalnice, hodnike ali hodnike, kjer služi kot praktičen vir svetlobe in dekorativni dekorativni element, ki pritegne pozornost in občudovanje. Poleg tega bleščeča medeninasta barva in zrcalna notranjost vsakemu prostoru, ki ga krasi, dodata pridih elegance, topline in prijetnosti.

Poudrier je več kot le svetilka; je izrazni kos, ki vsakemu prostoru doda slog in funkcijo. Na edinstven in eleganten način združuje vintage navdih s sodobno tehnologijo. Ne glede na to, ali gre za jutranjo rutino v kopalnici ali sprejemanje gostov na hodniku, je Poudrier popolna izbira za tiste, ki želijo združiti slog s praktično razsvetljavo.

Izvrstno stensko svetilko Poudrier iz medenine podjetja DCW si oglejte tukaj